Connect with us

Hír

Elvesztette kezdő pass rusherét a Chiefs

Charles Omenihu szuper igazolás volt tavaly a Chiefs részéről, nagyon jól teljesített az alapszakaszban, most a Ravens elleni konferenciadöntőn pedig volt egy strip-sackje is. Utána azonban sajnálatos módon megsérült, és ugyan azt mondta a találkozó után, hogy ott lesz a Super Bowlon, azóta kiderült, hogy elszakadt a térdszalagja, így erre biztosan nem kerül majd sor, sőt a 2024-es szezon elejéről is minden bizonnyal le fog maradni emiatt.

Omenihu tavaly a 49ersben, előtte a Texansban játszott, évről évre fejlődött és elég jó szituációs pass rusher lett belőle. A Chiefsnél a harmadik volt a sacklistán Chris Jones és George Karlaftis mögött, de snapre vetítve utóbbinál talán még jobban is játszott, így amellett is lehet érvelni, hogy legjobb külső pass rusherét vesztette el a csapat a nagydöntő előtt.

Hiányában Karlaftis mellett Mike Danna kaphatja a legtöbb szerepet, illetve nem lenne rossz, ha az első körös újonc Felix Anudike-Uzomah fel tudna lépni, de ő alig kapott snapeket idén, a konferenciadöntőn például egészségesen is inaktív volt.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group