Connect with us

Érdekességek

Egy TD-re a Mahomes-Kelce páros Brady és Gronkowski rekordjától

Travis Kelce inkább rápihent a rájátszásra, így hét év után most először nem lett 1000 elkapott yardja. Viszont így is elérhet még rekordot, ugyanis mindössze egy TD-t kell elkapnia Patrick Mahomestól, hogy beérjék a legendás Tom Brady-Rob Gronkowski párost.

22 közös rájátszás-mérkőzésükön Brady és Gronkowski 15 TD-t hozott össze, ami a legtöbb valaha egy irányító-skill player párostól. Ezt állíthatja be vagy döntheti meg most a Mahomes-Kelce duó: előbbihez egy hatpontos kell, utóbbihoz legalább kettő. Ráadásul nekik ez mindössze 15 meccsen összejöhet, ami csak még zseniálisabbá tenné kettejük teljesítményét.

Kelce esetében egy újabb hatpontos továbbá azt jelentené, hogy sorozatban hét PO-mecsen is szerezne elkapott TD-t, ami a második leghosszabb sorozat lenne valaha. Ennél jobbra csak a Steelers Hall of Fame elkapója, John Stallworth volt képes, aki nyolc egymás utáni rájátszás mérkőzésen szerzett TD-t.

És itt még nincs vége. Ha Mahomes nyertesként hagyja el a pályát a Dolphins ellen, akkor már 10 hazai PO-győzelemnél tartana, aminél többel csak Tom Brady rendelkezik (21).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!