Connect with us

Hír

Megtalálta general managerét a Chargers

A Chargers előbb főedzőt nevezett ki Jim Harbaugh személyében, ami jól mutatja, hogy alapvetően ki lesz az úr a háznál. Most pedig Harbaugh segítségével general managert is találtak Tom Telesco megüresedett helyére. A csapat új GM-e nem más, mint Joe Hortiz, a Ravens eddigi játékosszemélyzetért felelős elnöke – számolt be először Ian Rapoport.

Nem nehéz összekötni a szálakat, hogy John Harbaugh ajánlhatta be Hortizt a tesójának. Hortiz 1998 óta a Ravens szervezetének tagja (2019 óta tölti be jelenlegi posztját), tehát Harbaugh teljes ideje alatt ott volt a front office-ban és láthatóan jó munkát is végzett, hiszen mindig erős kerete volt a Hollóknak, a játékospolitikájuk pedig hosszú évek óta az egyik legjobb, legátgondoltabb (gondolok itt a kompenzációs pickekkel való játékra, az olcsó szabadügynökök felkutatására és beépítésére, a draftjaikra, a cseréikre, satöbbi). Persze ez egyáltalán nem csak Hortiz érdeme, de az biztos, hogy nagyon jó kultúrából érkezik és jó szeme van a tehetségek felkutatásához.

Nem lesz egyszerű dolga a Chargers élén a kezdetekben, hiszen a keret egyáltalán nem erős, ráadásul borzasztóan állnak pénzügyileg, szóval az idei év vélhetően a takarításról és az újjáépítés első lépcsőiről fog szólni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!