Connect with us

Hír

Jim Harbaugh most tényleg visszatér az NFL-be?

Minden évben előjön a pletyka, hogy Jim Harbaugh visszatérhet az NFL-be. A Michigan főedzője számára talán most jött el a pillanat, hogy újra a profik közé kerüljön. Az ESPN információi szerint ugyanis felvett egy ügynököt, Don Yee-t, akinek jók az NFL-es kapcsolatai, többek közt Tom Bradynek és Sean Paytonnak is ő az ügynöke.

Harbaugh-nak a Michigan állítólag ajánlott egy 10 éves, hatalmas szerződést, azonban kikötötték benne, hogy idén nem térhet vissza az NFL-be. A főedző azonban ezt még tudomásunk szerint nem írta alá, így még nyitva van a kapu a profik felé. Harbaugh 2011 és 2014 között edzette a 49erst, két éve a Vikingsnál, tavaly pedig a Broncosnál is volt interjún, de végül egyik állásra sem mondott igent (vagy nem kérték fel rá).

Olyan híreket is lehetett hallani, hogy a Chargers érdeklődik Harbaugh iránt, de a Raiders neve is felmerült, főleg Yee nevének behozatalával, hiszen Brady épp a Las Vegas-i franchise-ban szeretne tulajdonrészt szerezni. Mindkét AFC Westben vitézkedő gárda kirúgta idén a főedzőjét.

Harbaugh ma éjjel vezeti csatába csapatát az egyetemi foci egyik elődöntőjében.

A döntőbe jutás a tét – jönnek az egyetemi elődöntők!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!