Connect with us

Hír

Konferenciadöntős főedző-jelöltekre vár a Seahawks és a Commanders is

Már csak két főedzői állás maradt szabadon, a Seahawksé és a Commandersé. Ez a két franchise pedig azért nem sietett eddig a kinevezésekkel, mert olyan jelöltekre várnak, akik még versenyben vannak a konferenciadöntőkben – írja Adam Schefter.

A Commandershez a legtöbben már ceruzával be is írták Ben Johnsont, a Lions támadókoordinátorát, ő számít favoritnak a posztra. Azonban a fővárosiak még szeretnének egyet interjúzni rajta kívül Mike Macdonalddal (Ravens DC), Anthony Weaverrel (Ravens DL-edző és assistant HC), illetve Aaron Glennel (Lions DC) is. Rajtuk kívül még Dan Quinn (Cowboys DC) és Bobby Slowik (Texans OC) van állítólag versenyben.

A Seahawksnál furcsa módon még nem interjúztak Mike Macdonalddal, de Jeremy Fowler információi szerint érdeklődnek iránta. Habár az azért kérdés, hogy ha Super Bowlba jut a Ravens, akkor hajlandóak-e kivárni még két hetet (és ezzel hátrányba kerülni a holtszezonnal kapcsolatban), hogy elhozhassák Baltimore-ból – ráadásul mivel eddig egyszer sem interjúztak vele, így ezt a szabályok értelmében nem is tehetik meg a Super Bowlig.

Rajta kívül versenyben van még Ben Johnson, Dan Quinn, Bobby Slowik, Ejiro Evero (Panthers DC), Patrick Graham (Raiders DC), Mike Kafka (Giants OC) és Frank Smith (Dolphins OC).

Az eddigi főedző kinevezések:

– Raiders: Antonio Pierce
– Patriots: Jerod Mayo
– Titans: Brian Callahan
– Chargers: Jim Harbaugh
– Panthers: Dave Canales
– Falcons: Raheem Morris

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!