Connect with us

Hír

Várhatóan ennyi kompenzációs picket kapnak idén a csapatok

Az NFL minden évben kioszt extra draft cetliket azoknak a csapatoknak, akik több és fontosabb játékosokat vesztettek el a szabadügynök-piacon, mint amennyit igazoltak. Ezek az úgynevezett kompenzációs pickek, amikről nagyon jó jóslásokat szokott készíteni Nick Korte az Over The Cap oldalán.

Összesen 32 picket osztanak ki és elsősorban a piacon távozó és érkező játékosok szerződéseinek nagyságát veszik figyelembe, amit különböző kisebb faktorok alapján kiigazítanak, mint mondjuk a játékidő.

Idén az Eagles jár majd a legjobban, ugyanis kapnak egy harmadik körös picket Javon Hargrave elvesztéséért, illetve három ötödik körös cetlit Isaac Seumalo, Andre Dillard és TJ Edwards távozása miatt. A 49ers is jól jár, egy 3., egy 5. és két 6. kört zsebelnek majd be, illetve kap még harmadik körös cetlit a Jaguars és a Bills is.

A teljes lista egyébként így néz majd ki Korte szerint:

TeamRdCompensated Departure
JAX3Jawaan Taylor
PHI3Javon Hargrave
SF3Jimmy Garoppolo
BUF3Tremaine Edmunds
BAL4Ben Powers
NO5David Onyemata
GB5Allen Lazard
NO5Marcus Davenport
PHI5Isaac Seumalo
PHI5Andre Dillard
KC5Andrew Wylie
DAL5Connor McGovern
NO5Kaden Elliss
CIN5Vonn Bell
SF5Samson Ebukam
LAR5Baker Mayfield
PHI5T.J. Edwards
JAX6Arden Key
LAR6Matt Gay
DAL6Dalton Schultz
SF6Jimmie Ward
SF6Azeez Al-Shaair
GB6Jarran Reed
LAR6Nick Scott
LAR6A’Shawn Robinson
GB7Dean Lowry
CIN7Samaje Perine
NYJ7Nate Herbig
NYJ7Mike White
TB7Mike Edwards
LAC7Drue Tranquill
NYJ7Dan Feeney

Ha mindent tudni akartok a kompenzációs pickekről, akkor több mint hét éve írtunk róla itt, illetve az Over The Cap oldalán is van egy nagyon jó magyarázó, plusz náluk megtaláljátok a csapatra bontott részletes táblázatokat is.

Az utóbbi években a piac nyitásának kezdete előtt pár nappal hirdették ki a hivatalos kompenzációs pick listát, szóval március első felében várható ez, habár korábban a Scouting Combine előtt hirdették ki őket, szóval igazából a Super Bowl (február 12) és a piacnyitás (március 13) között bármikor jöhet a hivatalos bejelentés.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x