Connect with us

Hír

A Buccaneers is megtalálta támadókoordinátorát – a kinevezés segíthet Mayfield megtartásában

A Buccaneers tavaly nevezte ki Dave Canalest támadókoordinátornak, azonban idén már el is vesztette, ugyanis ő lett a Panthers főedzője. Így hát keresni kellett valakit a helyére, és Mike Garafolo beszámolója alapján meg is lett a választott: Liam Coen, aki az utóbbi években a Kentucky egyetem és a Rams támadókoordinátori posztja között ugrált.

Azért jelentős a kinevezés, mert Baker Mayfield a napokban elmondta, hogy szeretné tudni ki lesz a koordinátor, mielőtt bármiféle szerződéses tárgyalásba bonyolódna a csapattal, ezzel azt is sugallva, hogy ha neki nem tetsző ember érkezik, akkor nem biztos, hogy maradni szeretne. Coennel ismerik egymást, hiszen mikor Mayfield a Ramshez került tavaly szezon közben, akkor Coen volt a támadókoordinátor – Mayfield felkészülési idő nélkül állt be első meccsére és vezette győzelemre a csapatot.

A 38 éves Coen hozza majd magával a McVay-féle rendszert, hiszen a Rams főedzője alatt volt WR edző és QB edző is, illetve támadókoordinátor – megszakítással, hiszen 2021-ben ment a Kentucky egyetemre támadókoordinátornak, majd 2023-ban ismét visszatért oda. Az érkezésével a rendszer nagyot nem fog változni, a play actionökre építő szisztéma pedig fekszik Mayfieldnek, így azért jó eséllyel számolhatunk azzal, hogy az irányító maradni fog – a kérdés leginkább az összegben keresendő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!