Connect with us

Hír

A Packers nem tervezi elcserélni a sztár CB Jaire Alexandert

A szezon végi csapaton belüli eltiltás és az akkori nyilatkozatok után (hogy nem ez volt az első problémás esete), sokakban felmerült, hogy a sztár cornerback Jaire Alexander napjai meg vannak számlálva a Packersnél. A general manager Brian Gutekunst azonban most újságírói kérdésre elmondta, hogy erről szó sincs és nem is gondolkodnak Alexander elcserélésében.

Persze aki ránézett Alexander szerződésére, az már a pletykák megjelenésekor tudta, hogy ebből nem lesz semmi, ugyanis akár kivágás, akár csere esetén nem hogy spórolna a csapat, több halott pénzt kellene benyelnie, mint amennyit felszabadítana a sapkában. Szóval pénzügyileg egyébként is értelmezhetetlen lépés lenne, főleg hogy Alexander még mindig egy nagyon jó cornerback, még ha idén ezt sérülések (és az eltiltás miatt) csak 7 meccsen tudta megmutatni.

A Packersnél védőkoordinátor-csere is történt egyébként, és az új rendszer jó eséllyel azt is jelenti, hogy komolyabb feladatot szánnak Alexandernek. Az eddigi sokat zónázó, hátraálló védekezés helyett most sokkal több emberezős, egy az egyes szituációban találhatja majd magát – ami jól is állhat neki, vagy legalábbis ezzel jobban kihasználnák a képességeit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!