Connect with us

Hír

A combine keddi napjának legerősebb nyilatkozatai

Az NFL népe a héten Indianapolisba utazik, hiszen most rendezik a Scouting Combine-t. Nagyszerű lehetőség ez az újságíróknak, ugyanis személyesen kérdezhetik a liga legfontosabb alakjait és ilyenkor nem egy nagyon erős/érdekes nyilatkozat szokott születni. Összeszedtük a legfontosabbakat.

Kezdődik a Scouting Combine

A Bills GM Brandon Beane nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire örül a 255 millió dolláros fizetési plafonnak, ami “megmentette” a csapatot. Mondjuk a gárda még így is 40 millió dollárral túllépi a keretet, vagyis lesz még munka bőven.

Stephen Jones kijelentette, hogy nem lesz szabályváltoztatás az end zone-on keresztül kipattogó fumble-ök esetében, a beadvány “halott”. Ez azt jelenti, hogy 2024-ben is touchback lesz az, ha a labdát úgy ütik ki a támadó kezéből, hogy a játékszer bepattan az end zone-ba, majd elhagyja a pályát. A Cowboys ügyvezetője továbbá ismét egyértelművé tette, hogy Dak Prescottal hosszú távon terveznek és hamarosan hosszabbítani fognak az irányítóval.

A Bears főedző Matt Eberflus egyáltalán nem állt ki Justin Fields mellett – azt mondta, hogy a csapatnak szüksége van egy olyan irányítóra, aki jól teljesít a meccsek végén és a kritikus helyzetekben. Egyre valószínűbb, hogy a Bears QB-t fog húzni az 1/1-es cetlivel.

A Giantsnél szeretnének egy kis vérfrissítést az irányító poszton. A GM  Joe Schoen ugyan azt nem mondta ki, hogy le akarják cserélni Daniel Jonest, de erősen utalt arra, hogy az irányító sérülékenysége miatt akár a piacról, akár a drafton, de megpróbálják erősíteni a posztot. Jonest jövőre lehet vállalható körülmények között kivágni, így nem lenne meglepő, ha a csapat draftolna egy fiatal tehetséget az első két kör valamelyikében, akit jövőre bedobhat majd a kezdőbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!