Connect with us

Hír

Kliff Kingsbury húzott egy Josh McDanielst, végül a Commanders OC-je lehet

Két napja mi is beszámoltunk arról, hogy a Raiders megtalálta az új támadókoordinátorát Kliff Kingsbury személyében. Már csak a hivatalos bejelentés hiányzott, de a Cardinals korábbi főedzője időközben meggondolta magát és visszalépett a Las Vegas-i franchise-tól. Most Adam Schefter arról számolt be, hogy a Commandersnél köthet ki támadókoordinátorként.

Kliff Kingsbury visszatér az NFL-be, ő lett a Raiders támadókoordinátora

A Commanders nemrég nevezte ki főedzőnek Dan Quinnt, aki korábban a Falconst irányította, az elmúlt években pedig a Cowboys védőkoordinátora volt. Előrébb a fővárosi csapat sem tart az építkezésben, viszont az 1/2-es cetlivel érkezhet egy potens franchise irányító, ami érthetően vonzóbb lehetett Kingsburynek. Az sem elképzelhetetlen, hogy Caleb Williams lesz ez a QB, akivel Kingsbury együtt dolgozott a USC egyetemen.

A Raiders pedig Kingsbury visszalépése után továbblépett a B tervére is kinevezte a Bearsnél megbukó támadókoordinátor Luke Getsyt. Chicagóban elég sok kritika érhette: későn jött rá, hogy Fieldsszel egy futkosós rendszert kéne futtatni, majd aztán teljesen eltávolodott ettől és egy nagyon diszfunkcionális offense jött létre, amin aztán sikerült javítani a szezon első hónapja után és összeállt egy egész jó offense, de azért a passzkoncepciókban bőven voltak hiányosságok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!