Connect with us

Hír

A Rams kivágta korábbi kezdő centerét

A Rams kivágta egyik támadófalemberét, méghozzá Brian Allent, aki korábban kezdő centernek számított. Ezzel a lépéssel $4,9 milliót spórol meg a csapat $3,15 millió halott pénz benyelése mellett. Így effektív $27,9 milliója van a csapatnak a költekezésre, ami a 12. legtöbb a ligában.

Allent 2018-ban a negyedik körben draftolta a Rams. A kezdő posztot másodévesen kapta meg, utána komoly sérülés miatt a teljes 2020-as szezont kihagyta. A Super Bowl menetelésnek aktív részese volt, minden meccsen játszott a szezonban, így kapott is egy hosszabbítást 3 évre $18 millióért. Utána viszont gyengén teljesített és meg is sérült, majd tavaly már egyetlen mérkőzésen sem kezdett, mert Coleman Shelton kiszorította őt.

Egyébként Sheltonnak is lejár a szerződése, sőt a kezdő támadófalból Kevin Dotsonnak is, így jelenleg két üres posztja van a csapatnak az egységben, ráadásul mélység sincs mögöttük, szóval a belső támadófalra alaposan rá kell feküdnie a Ramsnek a holtszezonban. Legalább annyira, hogy visszaigazolják Sheltont és Dotsont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!