Connect with us

Érdekességek

Deshaun Watson egyedül elfoglalja a fizetési plafon 25 százalékát

A Deshaun Watson projekt egyelőre nagyon nem úgy alakul, ahogy a Brownsnál megálmodták. Ráadásul a teljesen garantált szerződése miatt még csak szabadulni sem tudnak a veterán irányítótól, akinek emiatt évről évre nagyobb cap hitje lesz – idén konkrétan egymaga elfoglalja a fizetési plafon 25 százalékát.

Challenge: Mikortól számít bustnak a Deshaun Watson trade?

Pedig a fizetési plafon extrém mértékben nőtt és már több mint 255 millió dollár. Watson ugyanakkor 63,9 millió dollárt foglal el a capből, ami konkrétan a plafon 25 százaléka, miközben rajta kívül még 50 játékost kellene valahogy beerőszakolni a pénzügyi keretbe!

Persze ez aligha ér bárkit is meglepetésként, a Browns direkt alakította ki így a szerződést, hogy azt folyamatosan átalakítva be tudjanak férni a plafon alá. Ezzel nem is lenne gond, ha a QB elit szinten teljesítene, de mivel nem ez a helyzet, így folyamatosan görgeti maga előtt a szart a csapat. Aminek könnyen az lehet a következménye, hogy jövőre 73 milliós lesz Watson cap hithje, 2026-ban pedig 82 millió, miközben a rengeteg átalakítás miatt a szerződés lejárta után is marad 80 millió dollárnyi halott pénz 2027-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!