Connect with us

Hír

Hardman nem ismerte a szabályokat, Mahomes mondta el neki a TD-je után, hogy nyertek

Az NFL új playoff-szabályát nem mindenki ismeri. Igazából hirtelen mi sem tudtuk a Kandallóban két perccel a vége előtt, hogy ha lepörög az óra, akkor vége-e a meccsnek és sietnie kell a Chiefsnek, vagy bármennyi idő is telt el, Mahomesék végigvihetik az első támadásukat (végigvihették volna). Azt mondjuk tudtuk, hogy ha ott TD-t szerez a Chiefs, akkor megnyeri a Super Bowlt. A mindent eldöntő touchdownt szerző Mecole Hardman azonban ezt sem tudta. Mahomes mondta el neki a touchdown után.

Az irányító mesélte el ezt a történetet az NFL Network pálya melletti stúdiójában.

“Elmesélhetek egy vicces sztorit? Dobtam egy touchdownt ennek a srácnak, hogy megnyerjük a meccset, neki meg fogalma sem volt róla. Én mondtam neki, hogy haver, megnyertük a Super Bowlt. Fogalma sem volt róla. Nem is ünnepelt az elején.”

Egyébként tényleg látszik a felvételen, hogy olyan kitörő öröme nem volt Hardmannek, csak mintha egy sima TD-t kapott volna el.

Végülis nem ezért fizetik, ő meg csak tette a dolgát (idei szokásától eltérően).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2024-02-12 13:19

Azért az meg tud lepni, hogy játékosokról kiderül, hogy nincsenek tisztában a szabályokkal. Annyi csapat megbeszélés, briefing, debriefing és eligazítás után…
Amúgy egyetértek, többekre inkább negatívan hat a nagy tét, néha tényleg jobb utólag megtudni, hogy ez az elkapás amúgy bajnoki címet ért.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2024-02-12 07:53

“Az NFL új playoff-szabályát nem mindenki ismeri. Igazából hirtelen mi sem tudtuk a Kandallóban két perccel a vége előtt, hogy ha lepörög az óra, akkor vége-e a meccsnek és sietnie kell a Chiefsnek, vagy bármennyi idő is telt el, Mahomesék végigvihetik az első támadásukat.”

Ezt viszont nem fejtettétek ki a cikkben és én sem tudom… :D

katonadani
Reply to  Bujdy Bujdy
2024-02-12 09:41

végigvihették volna

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Bujdy Bujdy
2024-02-12 08:36

Nem vihették volna végig,ha ott lepörög az óra,akkor a niners nyer.
Csak annyit valtoztattak a szabályon,hogy most már a másik csapat is támadhat egyet.
Ugye annak idején pont abból volt a botrány,hogy a pénzfeldobást a patriots nyerte a konferenciadöntőben, Brady végigvitte a támadást,TD a végén,oszt vége a meccsnek,Breki meg ezt a padról nézhette végig.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x