Connect with us

Hír

Úgy tűnik Travis Kelce és Andy Reid sem vonul vissza

Sok spekuláció volt az utóbbi hetekben, hogy akár a klasszis tight end Travis Kelce, akár a jövőbeli Hall of Famer főedző Andy Reid visszavonulhat egy esetleges Super Bowl-győzelemmel. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy mindketten visszatérnek majd jövőre, hátha összejön a triplázás is.

Kelce-nek konkrétan ez a motivációja, hiszen a “Viva Las Vegas” elordibálása mellett azt is elmondta a pódiumon, hogy esélyük van triplázni, úgyhogy jövőre találkozunk. Jeremy Fowler arról is beszámolt, hogy a pódiumról lefelé jövet is azt mondta, hogy visszatér és szeretne triplázni. Ilyenre az NFL történetében még senki sem volt képes, ezért lenne olyan nagy szó.

A Chiefs-tulaj Clark Hunt pedig arról beszélt, hogy várakozásai szerint Reid fogja edzeni a csapatát idén is. Ehhez kapcsolódó hír még a Super Bowl előttről, hogy a mester várhatóan hosszabbítást és fizetésemelést is kap. A CBS információi szerint évi $12 milliót keres most, amivel eléggé alul van fizetni, mikor egyesek a 20 milliós fizetést verdesik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!