Connect with us

Hír

Megvan, ki felel a Patriots roster összerakásáért

Bill Belichick távozása után külön GM-et nem nevezett ki a Patriots, így nem lehetett tudni, hogy Eliot Wolf (eddigi játékosmegfigyelésért felelős igazgató), vagy mondjuk Matt Groh (eddigi játékosszemélyzetért felelős igazgató) viszi majd a show-t a csapatnál, esetleg valami más struktúrát akarnak alkalmazni. Múltkor rávilágítottunk arra, hogy a Patriotsnál a legtöbb edzői lépés visszavezethető Wolfhoz, és most az NFL Media is arról számolt be, hogy ő lesz a felelős az 53 fős keret összerakásáért (persze Jerod Mayo főedzővel együtt dolgozva).

Groh az egyetemi játékosmegfigyelésért lesz felelős, illetve a harmadik fontos front office tag Pat Stewart mindenben szerepet vállal majd. Emellett egy új arc, Alonzo Highsmith is csatlakozott a stábhoz, aki szintén dolgozott együtt Wolffal a Packersnél (azóta a Brownsnál, a Seahawksnál és a Florida egyetemen voltak komoly állásai a front office-ban). Mindannyiuknak fontos szerepe lesz, de Wolf számít főnöknek köztük.

Belichick menesztése után Robert Kraft tulajdonos úgy fogalmazott a general manageri feladatokat illetően, hogy megnézik házon belül mi a helyzet, és ha szükséges, akkor házon kívül is körbenéznek majd. Értelemszerűen most Wolfot állították a szervezet élére, aztán majd kiderül, mennyire működik a dolog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!