Connect with us

Hír

Mike Vrabel túlságosan nagydarab, ezért sem kap főedzői állást

Sokak számára meglepő volt már az is, hogy Mike Vrabelt menesztették a Titans éléről, az pedig még inkább, hogy aztán nem kapott sehol sem főedzői állást a ligában. Ennek persze sok oka lehetett és volt is, amik közül a legviccesebb az, hogy Vrabel túlságosan nagydarab.

Dianna Russini beszélt erről a The Athletic Football Show-ban, ahol elmesélte, hogy egy general manager azt mondta neki a Senior Bowl alatt, hogy a fizikai felépítése is hátrány Vrabelnél.

“Egy hatalmas emberi lény, aki félelmetes lehet a szervezetben másoknak, akik részt vesznek a döntésekben. Ez is egy tényező.”

Russini először felnevetett az egészen, de a GM ráerősített, hogy volt már olyan helyzetben, ahol valakinek a fizikai megjelenése rányomta a bélyegét a dolgokra.

Ennél persze vannak sokkal fontosabb dolgok is, amik miatt nem kapott végül főedzői állást Vrabel, de megmosolyogtató, hogy ez is szerepet játszik ilyen döntésekben. Azt gondolnánk, hogy ekkora szervezetek kicsit komolyabbak ennél, de időről időre rá kell jönnünk, hogy egyáltalán nem.

Vrabel korábbi linebackerként a Pro Football Reference szerint 193 centi és 118 kiló, bár ezek lehet már nem teljesen aktuális számok. Mindenesetre a Lions főedző Dan Campbell hasonló méretekkel rendelkezik (196 centi és 120 kiló), mégis van állása.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2024-02-06 20:59

De kíváncsi lennék arra a GM-re. Egyébként most komolyan, aki be van szarva a nagy darab emberektől, az mi az anyját keres az amerikai futball(isták) közelében?

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2024-02-06 16:20

Ez a megállítás valahol akár perképes is lehetne. Testsúllyal és testmagassággal viccelni? Hol élünk.
Amúgy az NFL világában vannak nagydarab emberek. Az NBA-nen meg magasak. A sakkban meg okosak.

atis123Juve
atis123Juve
2024-02-06 13:47

Ez az év legviccesebb sztorrija. Kiváncsi vagyok, akinek túl nagy darab Vrabel, mit mondana egy Phil Jackson-ra? Na meg a foci pálya környékén amúgy is olyan ritkán fordulnak meg nagy emberek…

bjeela
bjeela
2024-02-06 13:20

Már elnézést, de kit terrorizálna? Kinek kellene rinyálnia attól, hogy csúnyán néz rá?

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2024-02-06 08:14

Ha ez így lenne,akkor rozmárbácsi se lenne a kenzesz edzője.
Főleg hogy nála jobban rálehetne sütni a példa hiányát is.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Bélabá a csótány
2024-02-06 08:20

Ő csak horizontálisan nagy :)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x