Connect with us

Hír

Mike Vrabel túlságosan nagydarab, ezért sem kap főedzői állást

Sokak számára meglepő volt már az is, hogy Mike Vrabelt menesztették a Titans éléről, az pedig még inkább, hogy aztán nem kapott sehol sem főedzői állást a ligában. Ennek persze sok oka lehetett és volt is, amik közül a legviccesebb az, hogy Vrabel túlságosan nagydarab.

Dianna Russini beszélt erről a The Athletic Football Show-ban, ahol elmesélte, hogy egy general manager azt mondta neki a Senior Bowl alatt, hogy a fizikai felépítése is hátrány Vrabelnél.

“Egy hatalmas emberi lény, aki félelmetes lehet a szervezetben másoknak, akik részt vesznek a döntésekben. Ez is egy tényező.”

Russini először felnevetett az egészen, de a GM ráerősített, hogy volt már olyan helyzetben, ahol valakinek a fizikai megjelenése rányomta a bélyegét a dolgokra.

Ennél persze vannak sokkal fontosabb dolgok is, amik miatt nem kapott végül főedzői állást Vrabel, de megmosolyogtató, hogy ez is szerepet játszik ilyen döntésekben. Azt gondolnánk, hogy ekkora szervezetek kicsit komolyabbak ennél, de időről időre rá kell jönnünk, hogy egyáltalán nem.

Vrabel korábbi linebackerként a Pro Football Reference szerint 193 centi és 118 kiló, bár ezek lehet már nem teljesen aktuális számok. Mindenesetre a Lions főedző Dan Campbell hasonló méretekkel rendelkezik (196 centi és 120 kiló), mégis van állása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!