Connect with us

Hír

Még nincs kilátásban Chris Jones hosszabbítása

Chris Jones a liga egyik legjobb belső védőfalembere, a szerződése pedig lejárt. A kiváló védő már tavaly is holdoutolt egy új kontraktusért, amiből végül nem lett semmi, idén viszont erre ugyebár nincs lehetősége és hamarabb pontot kell tenni az ügy végére. A PFT információi szerint azonban jelenleg nincs kilátásban, hogy a felek megegyeznének.

Ezzel együtt friss hír, hogy a Chiefs lehívott egy opciót, amelynek keretein belül kifizet a játékosnak 4+ millió dollárnyi ösztönzőt, cserébe pedig franchise taget tehet a védőre. Bár hogy ennek az opciónak mi értelme volt, az jó kérdés, ugyanis az említett összeget mindenképp hazavitte volna a játékos és a legjobb tudásunk szerint nem volt semmilyen franchise taget tiltó záradék az eredeti szerződésében. Úgy tűnik ez a furcsa szerződéses hírek hete.

Tehát ha a Chiefs akarja, akkor egy franchise taggel megtarthatja Jonest, bár ez 32 millió dollárba kerülne. Talán ez a legkevésbé valószínű forgatókönyv, ennél esélyesebb lehet egy sima megállapodás, például 3 évre évi 28-30 millióért, vagy az, hogy elengedik az elit védőt. Jones mellett a kiváló corner L’Jarius Sneednek is lejár a szerződése, talán nála esélyesebb a franchise tag, hiszen ez csak 18,4 millió lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!