Connect with us

Hír

A Bears máris hosszabbított a franchise tagelt védőjével

Nem húzta az időt a Bears, máris hosszabbított a franchise tagelt Jaylon Johnsonnal. Az elit corner 4 évre 76 millió dollárért írt alá, amiből 60 millió dollárt megkap a szerződés első három évében és 54 millió dollár valamilyen formában garantált ($43,8 millió teljesen garantált aláíráskor), írja Adam Schefter.

Na most már tényleg elindulunk – Bears FA-kitekintő

A szerződés átlaga meglepően alacsony, az évi 19 millió dollár jelenleg csak a 8. legtöbb új pénzben. Mondjuk az Johnson mellett szól, hogy neki nem volt újonc év a szerződéséből, tehát ő tényleg ennyit fog átlagolni, így nem túl merész azt állítani, hogy a valóságban ez inkább egy top 3-as kontraktus. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy a 43,8 millió dollár teljesen garantált tartalom a harmadik legtöbb, míg az első három évben átlagolt 20 millió szintén top 3-as lenne.

A korábbi második körös, jelenleg 24 éves Johnson egész karrierje során átlagon felüli volt. A tavalyi volt a legjobb éve, a liga legjobb cornereként játszott gyakorlatilag, 33,3-as passer ratinggel vették célba és mindössze 7,8 yardot engedett elkapásonként. Nagy siker a hosszú távú szerződés mindkét félnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!