Connect with us

Hír

A Rams húzott egy váratlant, így újabb top játékost húzhatunk le az FA-listáról

A korábbi riportok alapján úgy tűnt, hogy a Rams kiengedi a piacra a guard Kevin Dotsont. Ehhez képest tegnap a felek megegyeztek a hosszabbításról, a támadófalember 3 évre 48 millió dollárért marad Los Angelesben, az összegből ráadásul 32 millió dollár garantált.

Cap space, az mi? – Rams FA-kitekintő

Dotson a tavalyi holtszezonban létszámfelettivé vált Pittsburgh-ben, így nem sokkal az idény kezdete előtt a Rams egy hátsó körös pick-csere keretein belül megszerezte a támadót. Nem úgy tűnt, hogy ebből valami jó is ki fog sülni, Dotsonnak viszont nagyon feküdt Sean McVay új blokkoló sémája, konkrétan Pro Bowl közeli szintet hozott és kulcsszerepet játszott a futójáték feljavulásában.

A Ramsnek ezek után mindenképp érdeke lett volna megtartani, de nagyon arra tendált a dolog, hogy Dotson távozni fog. Végül egy papíron top 5 közeli szerződéssel sikerült marasztalni, amivel mindkét fél maximálisan elégedett lehet.

Szintén Rams támadófallal kapcsolatos hír, hogy a csapat végül tendert rak majd a kezdő left tackle Alaric Jacksonra, tehát meg fogják tartani. Azt még nem döntötték el, hogy csak egy sima RFA tendert tesznek rá, ami olcsóbb lenne ($3,1 millió), de ha valaki leigazolja, akkor nem kapnak érte picket, vagy egy második körös tendert, amivel biztos maguknál tudják tartani, de kicsit drágább lenne ($4,9 millió).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!