Connect with us

Hír

Trubisky visszatér Buffalóba, és egy safetyt azért megtartott a Bills

A Bills nagy spórolásba kezdett tegnap, több kezdőtől is megvált és Von Millert is rávette fizetéscsökkentésre. Azonban a mérleg másik oldalára is került valami, hiszen két év pittsburghi kitérő után visszaigazolták Mitch Trubiskyt, illetve hosszabbítottak is tavaly igazolt safetyjükkel, Taylor Rappel.

Trubisky a 2021-es évet töltötte Josh Allen cseréjeként, majd két évet volt a Steelers játékosa, ahol öt meccsen kezdenie is kellett, de aztán lecserélték Mason Rudolph-ra. Feleslegessé vált, így a szezon végeztével ki is vágták, most pedig ismét Buffalóban talált magának munkát. Kivágott játékosként nem kellett megvárnia a piac nyitását, szabadon aláírhatott bárhová. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek.

Rapp tavaly érkezett Buffalóba, korábban a Ramst erősítette 2019-es második körösként. Lejárt az egyéves szerződése, azonban most három évre $14,5 millióért írt alá ismét, írja Adam Schefter. Mivel Jordan Poyert kivágták, Micah Hyde pedig szabadügynök, így a két kezdőjüket elvesztették a poszton, de Rapp jól szállt be harmadikként. Az kérdés, hogy nagyobb szerepben mennyire lenne jó kezdője a csapatnak, hiszen tavaly csak 5 meccsen volt 25-nél több snapje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group