Connect with us

Hír

A Broncos nem úgy vágta ki Russell Wilsont, ahogy gondoltuk

Russell Wilsont hivatalosan is kivágta a Broncos, azonban nem teljesen úgy, ahogy arra számítottunk. A várakozás az volt, hogy úgynevezett post June-1 könyveléssel menesztik, amivel a hihetetlen rekordnak számító $85 milliós halott pénzét 35,4-49,6 millió arányban leosztják két évre. A Broncos viszont egy másik utat választott.

A denveriek végül úgy könyvelik el a kivágást, hogy idén benyelnek $53 millió halott pénzt, a maradék $32 milliót pedig majd jövőre. Ez is post June-1 könyvelésnek számít egyébként, annyi volt a különbség technikailag, hogy a $22 milliós opciós bónuszát nem hívták le, ami így egyben terheli a sapkájukat idén.

És hogy mit jelent ez a sok matek valójában? Azt, hogy a Broncos megnehezíti a saját dolgát az idei évre azért, hogy majd jövőre könnyebb dolga legyen. Az idei évük így is úgy is kuka lett volna igazából, de így legalább jövőre nem kell $50 milliót elkönyvelniük Wilson után a sapkában, hanem csak $32 milliót, ami már egy menedzselhetőbb dolog (valamennyire). A csapat tehát ezzel jelzi, hogy ha idén még nem is, de jövőre már el akar indulni a komolyabb célok elérése érdekében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!