Connect with us

Hír

A Broncos nem úgy vágta ki Russell Wilsont, ahogy gondoltuk

Russell Wilsont hivatalosan is kivágta a Broncos, azonban nem teljesen úgy, ahogy arra számítottunk. A várakozás az volt, hogy úgynevezett post June-1 könyveléssel menesztik, amivel a hihetetlen rekordnak számító $85 milliós halott pénzét 35,4-49,6 millió arányban leosztják két évre. A Broncos viszont egy másik utat választott.

A denveriek végül úgy könyvelik el a kivágást, hogy idén benyelnek $53 millió halott pénzt, a maradék $32 milliót pedig majd jövőre. Ez is post June-1 könyvelésnek számít egyébként, annyi volt a különbség technikailag, hogy a $22 milliós opciós bónuszát nem hívták le, ami így egyben terheli a sapkájukat idén.

És hogy mit jelent ez a sok matek valójában? Azt, hogy a Broncos megnehezíti a saját dolgát az idei évre azért, hogy majd jövőre könnyebb dolga legyen. Az idei évük így is úgy is kuka lett volna igazából, de így legalább jövőre nem kell $50 milliót elkönyvelniük Wilson után a sapkában, hanem csak $32 milliót, ami már egy menedzselhetőbb dolog (valamennyire). A csapat tehát ezzel jelzi, hogy ha idén még nem is, de jövőre már el akar indulni a komolyabb célok elérése érdekében.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2024-03-14 10:13

Szakmai kérdés: ha nem költik el a fizetési keretet, akkor az elvész, vagy átvihetik jövőre? Ha átvihetik, akkor nem mindegy? Vagy most úgy vannak vele, hogy így is a minimum százalékon akarnak maradni idén?

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Bujdy Bujdy
2024-03-14 11:21

azért nem mindegy, mert ha most kevesebb, jövőre több a halott pénz (ami foglalja a sapkát), akkor idén kevesebb, jövőre több lesz az elkölthető.
ha idén több az elkölthető, akkor nyilván el is költenéd hosszabb távra jobb játékosokra. na de ami így idén belefér, az jövőre már nem biztos RW nagyobb cap hitje miatt.
cserébe most idénre nem férnek bele nagyobb igazolások, de jövőre már több lesz a mozgástér.

katonadani
Reply to  Bujdy Bujdy
2024-03-14 12:54

átvihetik, amit nem költenek el. de a halott pénz az elköltöttnek számít

LG
LG
2024-03-14 09:50

Értem, tehát Pató Pár írását jatszanak: Ejj, ráérünk arra (értsd nyerni) még! Hmm, Paytontól ez valahonnan ismerősnek cseng, de honnan is…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x