Connect with us

Hír

Eric Kendricks meggondolta magát, a 49ers helyett a Cowboyst választotta

Eddig úgy volt, hogy a Chargerstől távozó Eric Kendricks a 49ersbe igazol. Azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát és mégsem megy San Franciscóba, hanem helyette inkább a Dallas Cowboyst választotta – számolt be Adam Schefter.

A piac előtt sokan összeboronálták Kendrickst a Cowboysszal, hiszen a dallasiaknak szüksége volt linebackerre, Kendricks pedig hosszú éveken át együtt dolgozott az új védőkoordinátor Mike Zimmerrel még Minnesotában, így megvolt a kapcsolat. Ezért is volt kisebb meglepetés, hogy a 49ersbe igazol, de úgy tűnik Zimmer meg tudta győzni az utolsó pillanatban. Részéről volt már ilyenre példa egyébként, 2019-ben Anthony Barr igazolt volna a Jetsbe, ám végül meggondolta magát és maradt Zimmer mellett Minnesotában.

Az azért vicces, hogy Zimmer kirúgása után Kendricks azt nyilatkozta, hogy örül, hogy már nem kell az ő “félelem alapú” edzői stílusához igazodnia.

Nem mellesleg ez volt a Cowboys idei első külsős igazolása. A 32 éves Kendricks fénykorában jó linebackernek számított, most már legfeljebb átlagosnak, de még ez is előrelépés lesz Dallasban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!