Connect with us

Hír

A Cowboys és a Steelers is elcserélné elkapóját

Nem csak Jerry Jeudy érhető el csere útján az elkapók közt, hanem a Cowboystól Michael Gallup, a Steelerstől pedig Diontae Johnson is.

Előbbiről a Dallas Morning News számolt be, habár hozzáteszik, hogy könnyen lehet a kivágás sorsára jut majd Gallup, ha nem találnak neki cserepartnert. Gallup 2019-ben berobbant és több mint 1000 yardot szerzett, azonban azóta még az 500 yardos határt sem sikerült átlépnie. Volt egy komolyabb sérülése, amiből nem tudott megfelelő formában visszatérni és egyértelműen lelassult, visszaesett a játéka. Idén $13,85 milliót keresne, amit nem csak a Cowboys, de minden bizonnyal más csapat sem akar majd megadni neki ilyen teljesítmény mellé, így valószínűtlennek tűnik egy trade.

Johnsonról pedig Dianna Russini számolt be, a Steelers nyitott a szerződése utolsó évébe lépő elkapó elcserélésére. Ő jobb játékos Gallupnál, a tegnap elcserélt Jeudyhoz jól lehet hasonlítani az értékét, talán jobb játékos is nála, ráadásul ő valamivel kevesebbet, $10 milliót keresne idén (Jeudy $13 milliót). Tehát az 5+6. körös pickeknél többet is leakaszthat a Steelers, habár elképzelhető, hogy korábbi első körösként Jeudynak magasabb az ázsiója a ligában. A Steelersnél nem tudták eléggé kihasználni Johnsont, aki remekül szakad el és nagyon jól kereshető rövidebb útvonalakon.

Mivel a piac nagyon gyenge elkapókból (Calvin Ridley és Marquise Brown a két legjobb opció, ráadásul várhatóan drágábbak is lennének mondjuk Johnsonnál), így egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Steelers el tudja passzolni. Az mondjuk ellenük játszik, hogy a draft nagyon erős lesz a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!