Connect with us

Hír

A Chiefs-Dolphinson olyan hideg volt, hogy végül amputálni kellett több szurkoló végtagját is

A Chiefs-Dolphins wild card meccs minden idők egyik leghidegebb mérkőzése volt. Ennek ellenére láttunk a nézőtéren olyan szurkolókat, akik félmeztelenül buzdították csapatukat. Hogy ők kerültek kórházba vagy mások, azt konkrétan nem tudni, azonban több tucat embert kezeltek fagyási sérülésekkel a mérkőzés után, sőt most a missouri Research Medical Center beszámolója szerint kiderült, hogy több ember is amputáción esett át (eddig összesen 12, bár közülük nem mindenki volt kinn a meccsen). Nagyrészt ujjakat és lábujjakat kellett eltávolítani, és a következő hetekben még több ilyen várható.

A mérkőzés mínusz 20 fokos hidegben indult, de a szél miatt állítólag -32 fok volt a hőérzet. Ez bekerült az 5 leghidegebb meccs közé az NFL történetében. A rekordot az 1967-es NFL-döntő tartja, ami Ice Bowl néven híresült el. Akkor Green Bayben mínusz 25 fog volt kickoffkor, és mínusz 44 fok volt a hőérzet a szél miatt.

A Chiefs-Dolphins napján tartották volna a Bills-Steelers meccset is, azonban azt elhalasztották a hideg, de főleg a hatalmas hó miatt, amiért a közlekedés szinte lehetetlen volt a stadionhoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!