Connect with us

Hír

BREAKING: Chris Jones gigaszerződéssel marad a Chiefsnél!

Ahogy arra számítani lehetett, a Chiefs végül meg tudott egyezni az elit belső védőfalember Chris Jonesszal, aki így marad Kansas Cityben – számolt be Ian Rapoport. A szerződés végleges részletei még kidolgozás alatt állnak, de annyit tudni, hogy 5 évre szól majd és hogy praktikusan $95 millió garantált lesz belőle.

A részleteket meg kell még várni, hiszen az ilyen előzetes hírek sokszor félrevezetőek szoktak lenni, de egyébként ez a $95 millió garantált a negyedik legtöbb a védőjátékosok közt, ami figyelembe véve Jones életkorát (30 lesz nyáron) nagy szó. Persze a megfogalmazás, hogy praktikusan garantált valószínűleg valamilyen szokatlan struktúrát jelent, mint mondjuk Patrick Mahomes szerződése volt, hogy vélhetően azonnal nem lesz minden garantált, de a gyakorlatban nem lehet majd úgysem meneszteni Jonest az első három évben, így ezt meg fogja keresni.

A korábbi második körös Jones a liga egyik, ha nem a legjobb védőjátékosa, az utóbbi két évben első csapatos All-Pro és nem mellesleg Super Bowl-győztes lett. Egész eddigi karrierjét Kansas Cityben töltötte és most már nagyon valószínű, hogy ez nem is változik pályafutása végéig.

Ez a hosszabbítás egyben még valószínűbbé teszi, hogy a franchise tagelt cornerback L’Jarius Sneed egy csere útján távozik majd a csapattól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!