Connect with us

Érdekességek

Az új irányítói alapján a Steelersnél odáig vannak a negatív játékokért

A Steelers a piacon leigazolta Russell Wilsont, majd csere útján megszerezte Justin Fieldset. Kettejükért együtt nem fizetnek $4,5 milliót és maximum egy 4. körbe kerültek összesen, tehát egyértelműen jó értéket képviselnek, ilyen szempontból kiváló beruházások a pittsburgh-iek részéről. Ez persze még nem jelenti feltétlen, hogy jó játékot is kapnak tőlük.

A StatMuse világított rá, hogy mindössze két irányító volt az utóbbi két évben az NFL-ben, aki elérte a 100-as határt, ha kombináljuk a benyelt sackek és a dobott interceptionök számát. Wilson és Fields.

A sackeket sokan felírják a támadófalaknak, azonban ez csak részben igaz, nagyobb arányban az irányítók felelősek értük. Az interceptionök pedig nyilván legnagyobb részt az ő saruk. Ez tehát (a fumble-ökön kívül) a két leginkább negatív játék, amit egy irányító el tud követni egy play során. A Steelersnél pedig úgy látszik újonnan szeretik az ilyeneket.

Azt is megemlíthetjük, hogy a támadókoordinátor Arthur Smith tavaly azzal a Desmond Ridderrel dolgozott együtt, aki a butábbnál butább, fontosabbnál fontosabb helyzetekben összehozott turnovereiről vált híressé. Szóval lehet ez az ő fétise.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!