Connect with us

Hír

Az Eagles visszaigazolta Brandon Grahamet és elcserélné Josh Sweatet

Nagyon úgy tűnik, hogy Brandon Graham Philadelphiában fejezi be a pályafutását. Az Eagles egy 1 éves szerződést kötött a veterán pass rusherrel, számolt be minden releváns forrás.

A nagy leolvadás után – Eagles FA-kitekintő

Az áprilisban 36 éves játékos az Eagles első köröse volt még 2010-ben. Egész karrierjét Philadelphiában töltötte, egyszer Pro Bowler és All-Pro is lett, illetve bajnokságot is nyert a csapattal. Pályafutása során 195 alapszakaszmeccsen játszott, 73 sack került a neve mellé, és ugyan csak egyszer lépte át a 10 sackes határt, de karrierje nagy részében egy top közeli pass rushernek számított. Az elmúlt két évben már nem számított kezdőnek, többnyire csak szituációs pass rusherként kapott szerepet, de amikor a pályán volt, akkor nem lehetett rá panasz. Ennek ellenére meglepő lenne, ha 5 millió dollárnál többet vinne haza.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy mozdítható Josh Sweat, és már érkeztek is hívások vele kapcsolatban. A 26 éves pass rusher tavaly kiválóan teljesített – ugyan bár sackekben nem villogott, de 70 nyomásgyakorlás került a neve mellé. Abszolút megérdemli az átlag 13 millió dolláros fizetését, de a szerződése lejár az idény végén és úgy tűnik, hogy átalakítaná a pass rusher szobáját a csapat, hiszen Haason Reddick is vihető megfelelő ajánlat esetén. Nolan Smith ott várakozik a padon, ő várhatóan bekerülhet a kezdőbe egyikük helyére, de mindkettő (Sweat és Reddick) távozása azért meglepő lenne.

Haason Reddick nem kért cserét, az Eagles akar tőle szabadulni

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x