Connect with us

Hír

Az Eagles visszaigazolta Brandon Grahamet és elcserélné Josh Sweatet

Nagyon úgy tűnik, hogy Brandon Graham Philadelphiában fejezi be a pályafutását. Az Eagles egy 1 éves szerződést kötött a veterán pass rusherrel, számolt be minden releváns forrás.

A nagy leolvadás után – Eagles FA-kitekintő

Az áprilisban 36 éves játékos az Eagles első köröse volt még 2010-ben. Egész karrierjét Philadelphiában töltötte, egyszer Pro Bowler és All-Pro is lett, illetve bajnokságot is nyert a csapattal. Pályafutása során 195 alapszakaszmeccsen játszott, 73 sack került a neve mellé, és ugyan csak egyszer lépte át a 10 sackes határt, de karrierje nagy részében egy top közeli pass rushernek számított. Az elmúlt két évben már nem számított kezdőnek, többnyire csak szituációs pass rusherként kapott szerepet, de amikor a pályán volt, akkor nem lehetett rá panasz. Ennek ellenére meglepő lenne, ha 5 millió dollárnál többet vinne haza.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy mozdítható Josh Sweat, és már érkeztek is hívások vele kapcsolatban. A 26 éves pass rusher tavaly kiválóan teljesített – ugyan bár sackekben nem villogott, de 70 nyomásgyakorlás került a neve mellé. Abszolút megérdemli az átlag 13 millió dolláros fizetését, de a szerződése lejár az idény végén és úgy tűnik, hogy átalakítaná a pass rusher szobáját a csapat, hiszen Haason Reddick is vihető megfelelő ajánlat esetén. Nolan Smith ott várakozik a padon, ő várhatóan bekerülhet a kezdőbe egyikük helyére, de mindkettő (Sweat és Reddick) távozása azért meglepő lenne.

Haason Reddick nem kért cserét, az Eagles akar tőle szabadulni

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!