Connect with us

Hír

Elvettek a 49erstől egy draft picket hibás könyvelés miatt

A liga megbüntette a 49erst, amiért nem volt hibátlan a könyvelése. Matt Maiocco számolt be arról, hogy a San Franciscónak be kell áldoznia az 5. körös pickjét, illetve az egyik 4. körös pickjét hátrasorolták a kör végére (a 131. hely helyett a 135. helyen húznak majd), amiért a 2022-es év végén a teljes játékosfizetési összegük nem stimmelt.

Állítólag a fizetési plafont sosem lépték túl, tehát hatalmas vétséget nem követtek el. Az Over The Cap szerint a 2022-es szezont $5,23 millió hellyel zárták a sapka alatt, tehát ha tényleg nem lépték túl a plafont, akkor a könyvelési hiba maximum $5 milliós volt. Ezért vették el az ötödik körös pickjüket, ami kissé szigorúnak tűnik.

Az ötödik körös pick elvétele azért fájhat nagyon a csapatnak, mert rendkívül jól draftoltak eddig ebben a körben. Itt érkezett George Kittle, Dre Greenlaw, Talanoa Hufanga és Deommodore Lenoir is, akik mind kezdőnek számítanak egy Super Bowlba menetelő csapatban. Egyébként a kompenzációs pickek miatt így is húznak majd még egyet az ötödik körben, annak legvégén a 176. választási joggal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!