Connect with us

Hír

A Raiders tulaja engedélyezte, hogy felcseréljenek egy irányítóért

Nagyon érdekesnek ígérkezik az idei irányító-körforgás a drafton (hétfőn hajnalban jövünk egy jó kis podcasttel többek közt ezzel kapcsolatban). Még ha a Bears-Commanders-Patriots trió mindegyike is irányítót visz, a negyedik legjobbért nagy verseny lehet a Vikings, a Broncos és a Raiders között (plusz akár a Giants is beleszólhat), ha pedig a Patriots lecserél, akkor még több lehetőség nyílik meg ezen franchise-ok előtt.

Az irányítóválasztás nagyrészt tulajdonosi döntés is, és az ESPN most arról számolt be, hogy a Raidersnél Mark Davis tulajdonos engedélyezte a general manager Tom Telescónak és a főedző Antonio Pierce-nek, hogy felcseréljenek egy QB-ért. A Raiders jelenleg az 1/13-as pick birtokosa, tehát a versenyzők közül a legrosszabb helyzetből indul, így nem lenne olcsó egy felmozgás.

És hogy ki lehet a célpontjuk? Könnyen elképzelhető, hogy Jayden Daniels lenne az emberük, ugyanis Pierce edzette őt az Arizona State-en pár évvel ezelőtt. Albert Breer egyébként arról is beszámolt, hogy a Raiders tárgyalt mér a top3-ba való felcseréről. Persze ez nem annyira meglepő, a draft előtt mindenki mindenfelé nézeget, hogy mennyiért lehetne fel- vagy lemozogni, de végül könnyen lehet, hogy végül nem fog kicserélni a Patriots és így nem lesz elérhető Daniels sem. Ha ő nem, akkor JJ McCarthy lehet a célpont, akiért versenyeznek a csapatok.

A Raidersnél jelenleg Gardner Minshew és Aidan O’Connell a két irányító, ők alkotják a bajuszosztagot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!