Connect with us

Szabadügynök

A terep előkészítve – Bears FA-értékelő

Az elmúlt két év építkezését követően a Chicago Bears vezetősége egy az eddiginél jóval fontosabb holtszezon elé nézett. A csapat elsődleges feladata egyértelműen az irányítóhelyzetről és az 1/1-es pick sorsáról való döntés volt, ráadásul a rengeteg pénz és drafttőke lehetővé tette a csapat számára, hogy megágyazzanak a jövő irányítójának Chicagóban. Ennél jobb szituációba még soha korábban nem érkezett 1/1-re választott irányító.

Általában az 1/1-re választó csapatok borzalmas kerettel rendelkeznek, míg ezzel szemben a Bears egy már majdnem, hogy kész csapat benyomását kelti. Ez elsősorban annak is köszönhető, hogy a csapat még a 2023-as draft során megkötötte az évezred cseréjét: ennek a trade-nek a hozadéka többek között az elkapó DJ Moore, az OT Darnell Wright, a CB Tyrique Stevenson és az edge rusher Montez Sweat is. Ráadásul, ami megkoronázza ezt az egész üzletet a medvék számára, hogy az említett játékosok mellett még a 2024-es 1/1-es picket is megkapták a tavaly földbe álló Pantherstől.

Az évezred cseréje? – a Panthers-Bears trade

A Bears részéről tehát nincs is kérdés, az elmúlt két év tevékenysége egyszerűen zseniálisan jóra sikeredett és részben ennek is köszönhető, hogy a csapat magja igencsak rendben van. És ennél még volt feljebb is, így leginkább arról kellett dönteni, hogy ki legyen az a szerencsés irányító, aki beleülhet a tutiba.

Akik távoztak

A Bears rostere fiatal és tehetséges játékosokkal van elsősorban feltöltve és bár voltak ugyan lejáró szerződésű játékok, illetve pár kivágást is eszközöltek, de összességében a távozók egyike sem képviselt magas szintet. Amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint hogy a cikk írásának pillanatában a legfontosabb távozóik nagy része még mindig szabadügynök. A teljesség igénye nélkül íme egy lista a legfontosabb távozókról:

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-04-12 09:28

Nem tudom, ki a cikk szerzője, de hogy a Bears történelmével nincs tisztában, az tuti.
Itt már annyiszor volt tuti helyzet, jó csapat, namostittalehetőség, hogy ha csak a 10%-ából lett volna gyűrű, akkor a Bears lenne a SB korszak legtöbb bajnoki címével rendelkező frencsájz.
A Bears nem véltelenül kapta a QB temető és sztárjátékosgyilkos megtisztelő címet. Épp ezért én csak akkor fogom elhinni, hogy ez egy jó csapat, amikor átveszik a Lombardit.

Miguel Borges100
Miguel Borges100
Reply to  bjeela
2024-04-12 21:32

Ne legyél ilyen végletes,egy PO ba jutás már komoly fejlődés lenne…
Amúgy igen,ez már már túl jòl néz ki, úgyhogy az új QB valòszínüleg òriási Bust lesz….. amolyan Medvésen!
Az edzői stáb ami nálam még erősen kérdőjeles…. Viszont nagyon örülnék ha végre a Bears is beletalálna a tutiba!

bjeela
bjeela
2024-04-13 15:25

A PO-ba bejutott MVP Trubbal kéccer is Nagy olyan csapattal, amelyik először kiemelkedő védelemmel és elfogadható támadóalakulattal rendelkezett, másoccor meg két évre rá egy bűnszar bandával. Mindkéccer úgy kipotyogtunk, hogy öröm volt nézni. És emlékeztetnék, hogy Trubot akkor a szakma legalább úgy értékelte, mint Filcet, sőt.
Ez a mostani társulat egy fikarcnyit sem jobb, mint azok és a jó fekete fene tuggya, mire lesz képes a csodagyerek a hóbortjaival. Mindennek tetejébe az edzői stáb sem egy húazannyát, pedig őket is milyen szépen dícsérte fűfavirág.
Szal maraggyunk annyiban, hogy aki erre a Bears történelmét figyelembe véve nekiáll csodát várni, az vagy ütődött, vagy provokátor.

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2024-04-15 15:05

Nyugodj meg, az első körös qb kihullik 14.héten , jön Brady és a hátán beviszi a csapatot wc helyen a rájátszásba, majd az SB-ig jutva csak ott veszít a csapat 1 meccset

Zoard
Zoard
2024-04-17 09:18

természetesen az, csak igazodtam a végével a te általában hangoztatott véleményedhez :-)

bjeela
bjeela
Reply to  Zoard
2024-04-17 16:55

Ééééén mondtam ojat, hogy SB-be jutunk? A PO is ojan távol van, mint ide Ravalpindi.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x