Connect with us

Hír

Andrew Luck: A visszatérés soha nem volt opció

Andrew Luck még pénteken egy rövid időre visszatért Indianapolisba egy jótékonysági rendezvényre, ahol természetesen pár interjút is adott. A legérdekesebb kérdés természetes az volt, hogy megfordult-e valaha is a fejében a visszatérés a pályára.

“A futball rengeteget adott nekem és vannak olyan elemei, amiket a pályán kívül soha nem ismételhetsz meg. Célt ad neked, egy hátteret. Tagja vagy egy csapatnak, kialakul egy mély kapcsolat, egy közösség. Ez utánozhatatlan és hiányzik. De mikor eldöntöttem, hogy visszavonulok, akkor az elhatározás nagyon egyszerűen és közvetlenül született meg. Innentől kezdve nem volt visszaút és soha nem volt realitása annak, hogy visszatérjek”

– mondta Luck az Indianapolis Starnak.

A még mindig csak 34 éves Luck 2012-ben 1/1-es volt. Egész karrierjét a Coltsban töltötte, négyszer lett Pro Bowler, pályája csúcsán top 5 közeli szinten teljesített. A sérülésekkel viszont nem volt szerencséje, ráadásul sem ő, sem a Colts akkori menedzsmentje nem kezelte jól a helyzetet (a karrierjébe került, hogy sérülten is rendre vállalta a játékot), ami ahhoz vezetett, hogy mindössze 29 évesen visszavonult 2019-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!