Connect with us

Hír

Tee Higgins úgy számol, hogy a Bengalsban játszik idén

A Bengals március elején franchise taget tett a kiváló elkapó Tee Higginsre, aki aztán cserét kért a csapattól. Azóta eltelt egy hónap és nem történt semmi az ügyben, és nagyon úgy néz ki, hogy nem is fog. Ugyanis Higgins is úgy számol, hogy idén bizony Cincinnatiben fog játszani – erről ő maga nyilatkozott a saját focitáborában.

Az ESPN infói szerint a Bengals a színfalak mögött egyértelművé tette, hogy nem akarja idén elcserélni az elkapót, mivel rá akarnak menni egy Super Bowlra a jelenlegi Burrow-Chase-Higgins trióval és a jelenlegi maggal.

A felek már két éve tárgyalgatnak egymással változatos intenzitással, a szabályok értelmében még július 15-ig van lehetőségük megállapodni egy hosszútávú szerződésről. Nem valószínű, hogy ez meg fog történni, így Higgins idén $21,8 milliót fog keresni. A legesélyesebb forgatókönyv az, hogy hagyják az elkapót játszani a franchise tag alatt és majd jövőre elengedik a piacon. Nem is lenne ez újdonság a csapat szemszögéből, hiszen ugyanígy tettek a safety Jessie Batesszel is két éve.

 

Idén 8 játékos kapott franchise taget, közülük már hatnak sikerült hosszú távú szerződést kiharcolnia, és jó eséllyel a Buccaneers és Antoine Winfield Jr. is egyezségre jut majd a nyár közepéig. Így Higgins lehet az egyedüli játékos a ligában, aki a franchise tag alatt játszik a 2024-es szezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!