Connect with us

Hír

Hosszabbított vezetőségével a Chiefs

A Chiefs franchise elég sikeres időszakot tudhat magáénak, amiben nagy szerepe volt nem csak az irányító Patrick Mahomesnak, de a főedző Andy Reidnek és a general manager Brett Veach-nek is. Most pedig hosszabbítottak utóbbi kettővel egészen 2029-ig, plusz a klubelnök Mark Donovannel is – jelentette be a csapat a közösségi médiás felületein.

Donovan 2009 óta van a csapatnál és 2011 óta van jelenlegi pozíciójában. Veach 2013-ban érkezett és 2017 óta tölti be a GM posztot. Reid pedig 2013-ban érkezett a csapathoz. Amióta mindhárman a jelenlegi pozíciójukban vannak, 100-34 a csapat mérlege az alapszakaszban, zsinórban hétszer jutottak be a konferenciadöntőbe és három Super Bowlt nyertek. Nem nagyon lehet elképzelni ennél sikeresebb időszakot.

Reid egyébként a legjobban fizetett főedző is lett ezzel az új szerződéssel (via NFL Media). A 66 éves, jövőbeli Hall of Famer mester így 71 éves koráig köteleződött el a Chiefs mellett (habár gyakorlatilag bármikor visszavonulhat, ha akar), miközben már így is ő a legidősebb főedző a ligában. Jelenleg a 4. legtöbb alapszakasz-győzelemmel rendelkezik valaha (258), bár a rekordhoz még 70 győztes meccsre lenne szüksége, ami öt év alatt gyakorlatilag biztosan nem fog összejönni.

A Chiefs idén egyébként olyanra készül, amire még sosem volt példa az NFL történetében: a triplázásra.

8 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!