Connect with us

Hír

BREAKING: Megint cserélt egy Wilsonért a Broncos!

A Broncosnál rá vannak pörögve a Wilsonokra, Russell után ugyanis most Zach is Denverbe költözik, írja minden releváns forrás. A Jets és a Broncos a trade keretein belül mindössze megcserélt pár hátsó körös cetlit, Wilson pedig jelen állás szerint megküzdhet a kezdőért Jarrett Stidhammel és Ben DiNuccival.

Draft kitekintő 2024 – AFC East és North

A 24 éves Wilson 2021-ben elit tehetségnek tűnt, már nagyon korán egyértelmű volt, hogy a Jets őt fogja választani az 1/2-es választási joggal. A döntés viszont nagyon mellé ment. Újoncként 13 meccsen játszott, de a csapat csak 3-10-es mérleget ért el vele a kezdőben, ő pedig 55,6 százalékos pontossággal 2334 yardot, kilenc TD-t és 11 INT-t passzolt. A játéka azóta sem javult semmit – emiatt is cserélt a csapat tavaly Aaron Rodgersért –, így nem meglepő, hogy szabadult volna tőle a Jets.

Ami érdekesebb, hogy a Broncos vajon milyen feltételekkel cserélt az irányítóért, Wilsonnak ugyanis idén 5,45 millió dolláros teljesen garantált fizetése van. Nem kizárt, hogy ennek egy részét a Jets átvállalta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group