Connect with us

Hír

Matt Ryan bejelentette visszavonulását

Matt Ryan már tavaly sem focizott, azonban akkor még azt mondta, hogy formában van és várja a csapatok jelentkezését. Ez végül nem érkezett meg, az irányító pedig most 38 évesen úgy döntött, hogy visszavonul. Teszi mindezt a Falcons színeiben egy egynapos szerződéssel.

Ryan 14 évet töltött Atlantában, egyszer MVP lett és Super Bowlba vezette a csapatot – ám ott kikapott hosszabbításban a Patriotstól. Abban az évben nem csak az MVP, de az Év Támadója címet is bezsebelte és első csapatos All-Pro lett. 2008-ban pedig az Év Újonc Támadója lett, miután 1/3-ra választotta ki a Falcons.

Jelenleg ő a Falcons történetének legjobb irányítója, minden releváns passz statisztikában ő tartja a franchise rekordot. Összesen 222 meccsen lépett pályára a csapat színeiben (a lehetséges 225-ből), 120-102-es mérleget tudott felmutatni.

De nem csak Atlantában, hanem a teljes NFL-t nézve is elég jól áll: sikeres passzokban (5.551) ötödik az örökranglistán, passzolt yardokban (62.792) hetedik, touchdownokban (381) pedig kilencedik.

6 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!