Connect with us

Érdekességek

Így értékelték a szakértők a csapatok draftjait

Holnap mi is megkezdjük a draftértékelő sorozatunkat, ahol csapatról csapatra részletesen végigmegyünk a húzásokon, addig viszont itt van az amerikai szakértők azonnali reakciója a general managerek idei munkásságára.

René Bugner szedett össze 20 neves szakértőt és foglalta táblázatba az értékelésüket. A táblázat a csapatokat tekintve a legjobbtól halad a legrosszabb felé, értékelőket tekintve pedig a legjószívűbbtől a legkeményebbig.

Ezek alapján a Steelers nyerte az idei börzét, de nagyon jól teljesített a Bears, az Eagles, a Commanders és a Chiefs is. Érdekesség, hogy a két pennsylvaniai csapat tavaly is a legjobbak közt volt, olyannyira, hogy az első két helyet érdemelték ki.

A konszenzusos összesítés szerint a legrosszabb draftja nem túl meglepő módon a Falconsnak volt, ráadásul annyira voltak lemaradva a második legrosszabb Brownstól, mint ők a 21. helyezett Seahawkstól. Szintén rossz draftja volt a szakértők szerint a Brownsnak, a Panthersnek, a Titansnek és a Broncosnak.

Az értékelési szempontrendszer persze mindegyik szakértőnél valamilyen szinten más és más lehet, ezért érdemes lehet külön elolvasni őket, ha érdekel mondjuk néhány kirívó vélemény.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group