Connect with us

Hír

Micah Parsons a Cowboys visszahordó pozíciójára pályázik

Az NFL az idei évtől átalakítja a kickoffokat, ami miatt sokkal hangsúlyosabbak lehetnek a visszahordások, mint az utóbbi szezonokban. Így a csapatoknak is elképzelhető, hogy érdekükben áll majd akár a jobb játékosaikat is bedobni visszahordónak. A Cowboysnál például a sztár pass rusher Micah Parsons is jelentkezett erre a pozícióra – árulta el a dallasiak special team koordinátora, John Fassel.

“Ismeritek Micah-t. Már korábban is lobbizott nálam, hogy ő lehessen az első számú kickoff visszahordó. Én csak annyit mondtam erre, hogy ezt nálam magasabb beosztású emberekkel kell megbeszélnie. Én persze imádnám, ha ezt lehetne. Rengeteg yardot szerezne nekünk. De tudom, hogy ez nem fog megtörténni. Esetleg akkor, ha hat ponttal égünk nyolc másodperccel a vége előtt és touchdownt kell szerezni a kickoffból.”

– mondta Fassel a Ross Tucker Podcastben.

A koordinátor szerint nem csak visszahordóként, hanem kickoff coverage-ben is szuper lenne Parsons, az új szabályok pedig kedveznének is az ő stílusának, hiszen gyorsan megverhetné az emberét és mehetne megcsinálni a szerelést. Fassel látta Parsonst a Penn State egyetemen a special teamben elsőévesként és már akkor tetszett neki, pedig nem is őt kellett volna figyelnie.

Lehet, hogy Parsons király lenne visszahordóként, de minden bizonnyal nem éri meg a kockázatot, hogy egy ilyen játék során megsérüljön.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!