Connect with us

Hír

49ers-Jets az első-, Chiefs-Bengals a második héten

Az NFL teljes 2024-es menetrendje ugyan majd csak szerda éjjel érkezik, a tévétársaságok már elkezdtek bejelenteni néhány meccset. A nyitómeccs Chiefs-Ravens lesz, egy napra rá jön a Packers-Eagles összecsapás Brazíliából, illetve szintén az első fordulóban játszik majd egymás ellen a Browns és a Cowboys, amit Tom Brady szakkommentál. Most újabb két meccset bejelentettek, amik elég jól hangzanak így elsőre.

Az ESPN kihirdette, hogy ismét Aaron Rodgerrszel akarja nyitni a szezont. Tavaly nem jött be a dolog, csak 4 snap erejéig tartott a remek irányító idénye, de most újra ő lesz képernyőn az évad első hétfő esti rangadóján. Most nem hazai pályán a Bills, hanem idegenben a 49ers ellen nyitja az évet a Jets. Több szempontból is érdekes a dolog, egyrészt mert Rodgers Kaliforniában nőtt fel és szerette volna, ha a 49ers draftolja annak idején. Emellett a 49ers leigazolta azt a Leonard Floydot, aki tavaly az első fordulóban sackelte Rodgerst, amiben elszakadt az Achillese. Másik oldalról megközelítve Robert Saleh főedző korábban a San Francisco védőkoordinátora volt, emiatt is érdekes találkozó lesz.

A CBS pedig azt jelentette be, hogy a második fordulóban a magyar idő szerint 22:25-ös sávban a Chiefs-Bengals összecsapást közvetíti majd. A Chiefs tehát két AFC North contender ellen nyitja a szezont, de legalább mindkettő hazai pályán lesz a szemszögükből. A két csapat rivalizálása nagyon komoly volt az utóbbi években, még ha tavaly nem is láthattuk Joe Burrow-t a pályán a sérülése miatt, de előtte parázs csörtéket vívtak egymással a felek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x