Connect with us

Hír

A Jets megpróbált felvenni valakit Nathaniel Hackett fölé

A Jets igyekezett mindent elkövetni a támadósorának megerősítése érdekében, hiszen több veteránt is leigazoltak a piacon (Tyron Smith, Morgan Moses, Mike Williams), illetve a drafton is ide lőtték el a cetlijeik nagyobb részét (Olu Fashanu, Malachi Corley, Braelon Allen). Azonban van még egy elég nagy kérdőjel, aki nem más, mint a támadókoordinátor Nathaniel Hackett, aki eddig igazából sehol sem végzett jó munkát, de Aaron Rodgers nagyon jóban van vele. A szurkolók és szakértők is megkérdőjelezik őt, és a jelek szerint a Jetsnél sem maradéktalanul elégedettek vele.

Connor Hughes (SNY) ugyanis arról számolt be, hogy a csapat megpróbált szerezni valakit, aki gyakorlatilag Hackett fölött helyezkedett volna el a ranglétrán. Szóval nem új támadókoordinátort akartak, ez hivatalosan megmaradt volna Hackettnél, azonban a gyakorlatban az új ember irányította volna a támadósort. Ezek szerint láthatóan a Jetsnél sem elégedettek a támadókoordinátorral és szívesen lecserélnék, ha tudnák. Végül azonban nem szerződtettek senkit, szóval marad Hackettnél a gyeplő, ami miatt aggódhatnak a Jets szurkolói.

Abban reménykedhetnek akár ők, akár a Jets vezetői, hogy majd Aaron Rodgers megoldja a dolgokat és korrigálja Hackett játékhívásait, a pályán áthívva azokat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x