Connect with us

Hír

A Browns és a Ravens is lehívja 2021-es első körösének opcióját

Az AFC North összességében elég jól draftolt a 2021-es játékosbörze első körében. A Bengals és Ja’Marr Chase esetében az kérdés sem volt, most pedig a Ravens és a Browns is döntést hozott.

A Browns a cornerback Greg Newsone-ot választotta 1/26-ra, most pedig lehívta az opcióját, ami $13,377 milliót garantál neki 2025-re. Lehet, hogy sztár nem lett belőle, de alapvetően egy elég jó második számú cornerback vált belőle Denzel Ward túloldalán, főleg az új Jim Schwartz féle emberezős rendszerben, ráadásul kívül és belül is játszatható – egyre többet játszott a slotban az utóbbi években.

A Ravens a pass rusher Odafe Oweh-t választotta 1/31-re, most pedig lehívták az opcióját, ami $13,251 milliót garantál neki 2025-re. Első három éve során főleg rotációs, harmadik számú pass rusher volt (mindig hoztak elé valami veteránt, ami azért sokat mondó), szóval maradéktalanul semmiképp nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de amikor pályán volt, nem teljesített rosszul – de kedvezőbb szituációkban is lépett pályára sokszor. Ennyit még megér 2025-re, de azért egyelőre egy nagy hosszabbításban nem reménykedhet.

A Ravens egyébként nem hívta le másik első köröse, Rashod Bateman opcióját, ellenben hosszabbított vele az opciójánál valamivel alacsonyabb, és nem teljesen garantált összegért.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group