Connect with us

Hír

A Netflix adhatja a karácsonyi meccseket?

Az NFL idén meglovagolja a karácsonyt és annak ellenére, hogy szerdai napra esik december 25-e, a liga két meccset is tervez ide. Az kérdés, hogy ki fogja közvetíteni ezeket a meccseket, és az NFL állítólag licitre is bocsátotta a jogokat. A legújabb hírek szerint pedig nem egy korábbi partner, hanem a Netflix veheti meg ezeket – írja John Ourand.

A belsős informátorok szerint még nem írtak alá semmit, tehát nem végleges még a történet, de úgy tűnik, hogy ebbe az irányba haladnak a dolgok. Viszont mivel jövő szerdán érkezik a menetrend, így lehet sietős a sztori, hiszen jó lenne ezt is tudni a kihirdetéskor. Persze az elképzelhető, hogy ezekhez a meccsekhez majd egy “TBD” jelet raknak majd, de mindenkinek érdeke lenne, ha meglenne addig az egyezség.

Állítólag a menetrend kihirdetésének eltolása is ehhez az üzlethez köthető, hiszen eredetileg május 9-én akarták nyilvánosságra hozni a sorsolást, ezt azonban végül eltolták május 15-re.

Az NFL egyébként a hírek szerint legalább $50 milliót, de ideális esetben inkább $100 milliót szeretett volna meccsenként a karácsonyi felhozatalra.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x