Connect with us

Hír

Az NFL-ben elkapóként megbukott, most profi kosarasnak állt

Devin Funchesst 2015-ben a második körben draftolta a Panthers, újonc szerződése alatt szerzett is 2233 elkapott yardot és 21 touchdownt, de igazából nem váltotta meg a világot. Olyannyira, hogy távozása után mindössze 3 elkapást tudott felmutatni a Colts színeiben, aztán a Covid miatt kiült egy évet, azóta pedig nem tudott bekerülni egy csapatba sem. Szóval az NFL-karrierje véget ért, ő pedig most egy másik sport felé vette az irányt és profi kosaras lett belőle.

A korábbi WR most a kolumbiai profi ligában játszik a Caribbean Storm Llaneros csapatánál, ezzel pedig a Panthers hivatalos oldala szerint ő lett az első korábbi NFL-játékos, aki aláírt egy profi kosárlabda szerződést. Íme egy kis összeállítás a legjobb pillanataiból a kosárpályán:

Funchess gyerekkorában azt mondta nagyapjának, hogy előbb megnyeri majd a Super Bowlt, utána pedig egyből kosarasnak áll, szóval gyerekkori álma vált ezzel valóra (félig, mert gyűrűt nem sikerült nyernie, habár pályára lépett Super Bowlon a Panthers színeiben). A régi tervei szerint a kosárkarrier után egyébként farmernek áll majd. Előtte viszont még komolyabban igyekszik kosarazni, ősszel a Los Angeles Clippers és a Charlotte Hornets fiókcsapatainak próbajátékára is el akar menni.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group