Connect with us

Hír

Pénzfeldobással döntött a Raiders, hogy kit válasszon az első körben?

Terrion Arnold az idei draft egyik, ha nem a legjobb cornerbackje volt, így kisebb-nagyobb meglepetés volt, hogy elérhető volt még 1/24-re is, ahová felcserélt a Lions és behúzta. Azonban mindössze egy pénzfeldobás döntött arról, hogy ennél sokkal hamarabb, 1/13-ra kimenjen és ne Detroitba, hanem Las Vegasba kelljen költöznie. A Raiders ugyanis a játékos állítása szerint egy pénzfeldobással döntött arról, hogy őt vagy a tight end Brock Bowerst válassza.

Arnoldot a Next Round podcastben faggatták sok mindenről, főleg a draftolásáról, és szóba hozta, hogy a draft után beszélt a Raiders főedző Antonio Pierce-szel, aki elmondta neki, hogy pénzfeldobással döntöttek közt és Bowers között. Azt tudtuk, hogy a Raiders nagyon is érdeklődik Arnold iránt, sokan összeboronálták őket mock draftokban is, és ezek szerint csak a szerencsén múlott, hogy nem nekik lett igazuk.

Ha igaz a sztori, akkor az egy nagyon vicces döntéshozási módszer lenne a többmilliárdos szervezettől. De könnyen lehet, hogy Pierce csak átvitt értelemben gondolta ezt és azt akarta mondani, hogy nagyon nehezen döntöttek kettejük közt. A csapatnál úgy nyilatkoztak korábban, hogy egyöntetű döntés volt, de természetesen ezt is a helyén kell kezelni, hiszen miért is mondanának mást.

Egyébként ezzel a szerencsétlen érmelandolással (vagy döntéssel) $3,8 milliót bukott Arnold.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group