Connect with us

Hír

Elszakadt a Saints pass rusherének Achillese, hosszú kihagyás vár rá

A Saintsnek amúgy sem túl mély a kerete a fizetési sapka korlátai miatt, ráadásul most még egy sokat játszó pass rushert is elvesztettek a szezon egy jelentősebb részére. A főedző Dennis Allen jelentette be, hogy a holtszezon folyamán elszakadt a pass rusher Tanoh Kpassagnon Achillese. Azt nem tudtuk meg, hogy pontosan mikor szakadt el és ezáltal mikor épülhet fel, de Allen reméli, hogy az idény egy pontján még visszatérhet a védő.

Kpassagnon a Chiefs második köröse volt 2017-ben, de első két évében alig került pályára, majd ugyan a 3-4. szezonjában már sokat játszott, de egyáltalán nem jól. Így került a Saintshez, ahol az utóbbi három évet töltötte, és hasznos tagja lett a rotációnak. Nem kezdő szintű játékos, de mindhárom New Orleans-i évében szerzett 4 sacket, a tavalyi 34 nyomásgyakorlása pedig elég jó számnak mondható úgy, hogy a snapek 37 százalékában volt pályán.

A poszton egyébként nem áll olyan rosszul a Saints, hiszen Cameron Jordan mellé leigazolták Chase Youngot, azonban ő nem az egészségéről híres, szóval jól jönne mögé a mélység. Kpassagnon ebben így tehát nem fog tudni segíteni, ellenben a Carl Granderson, Payton Turner, Isaiah Foskey trió azért mélységnek nem rossz (még ha Turner és Foskey nem is hozta vissza a relatív magas draftértékét).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x