Connect with us

Hír

Hosszabbított kiváló elkapójával a Texans

Az elmúlt napok semmittevése után a Texans végre felkavarta az állóvizet: a csapat 3 évre 72,75 millió dollárért hosszabbított Nico Collinsszal. Ez új pénzben évi 24,25 millió dollárt jelent, amivel holtversenyben a hetedik legjobban kereső elkapó lett a ligában, ráadásul emellé még $2,25 millió ösztönző is jár.

Collins 2021-ben a Texans harmadik köröse volt. Újoncként semmi extrát nem nyújtott, a felé szálló labdák mindössze 55,9 százalékát kapta el 446 yardért és egy TD-ért. A második idénye sem volt jobb, egyáltalán nem úgy tűnt, hogy top elkapó lehetne belőle. Tavaly viszont CJ Stroud kedvenc célpontja lett, a rájátszással együtt 91 elkapással, 1461 yarddal és kilenc TD-vel fejezte be a szezont (72 százalékos elkapási aránnyal). Megfutott útvonalanként ráadásul a második legtöbb yardot szerezte Tyreek Hill mögött a ligában.

Egy kiemelkedő szezon után ez elég komoly fizetés, de ha tudja tartani ezt a formát, akkor nagyot szakított vele a Texans hosszú távon, hiszen jelenleg négy évre $75 millióért (az újonc szerződése utolsó évét ide véve) még olcsó is lehet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x