Connect with us

Hír

Joe Burrow nincs a 18 meccses alapszakasz ellen, de feltétellel

Roger Goodell szerint abszolút elképzelhető a 18 meccses alapszakasz. Ez nem meglepő, minden egyes plusz mérkőzés rengeteg extra pénzt jelent a csapatok számára, ellenben a játékosok már kevésbé lelkesek (az előszezon lerövidítése nem sokat ér, a legtöbb sztár már amúgy sem játszik az előszezonban). Joe Burrow ugyanakkor nincs az ötlet ellen, de van egy fontos feltétele.

“Egy 18 meccses alapszakasz óriási kihívás. A bevételek szempontjából persze sokat jelentene, de játékosként nem könnyű ezt kivitelezni, pláne ha valakinek a bye weekje az ötödik vagy hatodik fordulóban van és 12-13 meccset kellene egy huzamban lejátszania úgy, hogy még csütörtöki mérkőzése is van. Egy második bye week tehát kritikus, azt mindenképp be kellene vezetni”

– mondta a Bengals irányítója (via WLWT.com).

A második pihenőhetet már most se lenne butaság bevezetni, ezzel egy héttel tovább tolva az alapszakaszt. Egyrészt ez tényleg fontos a játékosok egészsége szempontjából, másrészt a szurkolói élmény is jobb lenne, és nem csak azért, mert tovább tartana az idény (kevésbé sűrű program, több meccset lehetne követni élőben, egyenlőbb/jobban beosztott tévémenetrend stb.).

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group