Connect with us

Hír

Hamar véget ért Tua holdoutja

Azok után, hogy kihagyta az eddigi holtszezonbeli programokat, most megjelent a Dolphins központjában Tua Tagovailoa és részt vesz az OTA-kon. Az irányító mini holdoutja tehát véget ért, egyelőre nem emelte a tétet az új szerződésével kapcsolatban.

A sebesség megszállottjai – Dolphins draftértékelő

Az eddigi offseason programhoz hasonlóan az OTA-k is önkéntesek, tehát pénzügyi szempontból továbbra sem lenne semmilyen következménye annak, ha Tua távol maradna. Az irányító ennek ellenére megjelent és részt vesz a különböző pályán végzett gyakorlatokon. Ugyanakkor a szerződésével kapcsolatban nincsenek új információk, így egyelőre nem tudjuk, hogy ez csak pozitív gesztus a csapat irányába, vagy annak a jele, hogy jól haladnak a tárgyalások.

A korábbi első körös irányító 2023-ban 69,3 százalékos pontossággal passzolt 4697 yardot és 29 TD-t 14 INT társaságában. Ezek top 10-es számok, azonban az erősebb csapatok ellen rendre felsült, így megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy mennyit is ér a játéka. A 35+ millió dolláros átlag elég valószínű, de jó eséllyel a 40+ milliós éves bér is összejöhet (pláne Jared Goff új szerződése után), már amennyiben a Dolphins komolyan gondolja a hosszabbítást és nem tervez egy irányítócserét jövőre (ami mellett szintén lehet érvelni).

Ha nem sikerül megegyezni egy hosszabbításról, úgy Tua idén 23,1 millió dollárt keresne.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x