Connect with us

Hír

Justin Jefferson és Tee Higgins sincs ott a csapata edzésein

Két sztárelkapó sem jelent meg a csapata OTA (Organized Team Activities) edzésein. Justin Jefferson a Vikingstól marad távol egy új szerződés reményében, Tee Higgins pedig a franchise tag alatt nem hajlandó lejárni a Bengals edzéseire – írja Adam Schefter.

Kissé meglepő, hogy a Vikings még nem tudott megegyezni Jeffersonnal, aki a liga talán legjobb elkapója. Nagyon időszerű lenne már a hosszabbítás, amivel könnyen lehet, hogy a legjobban fizetett nem-irányító lesz. Azt fontos kiemelni, hogy az OTA-k is még önkéntes edzéseknek számítanak, így ez a holdout egyelőre nem von büntetést maga után. Kötelező majd csak a minitábor lesz júniusban, annak kihagyásáért már pénzbírságra számíthat Jefferson – a három nap alatt összesen körülbelül 100 ezer dollárra. Ez még talán beleférhet az elkapónak, a július végén kezdődő edzőtáborban azonban minden nap 50 ezer dollárt bukhat, így ennek kihagyása már meglepő lenne.

Higgins helyzete kissé más, ugyanis rá franchise taget tett a Bengals, amit az elkapó egyelőre nem írt alá, így technikailag nem áll szerződés alatt, tehát neki a kötelező edzéseken sem kell megjelennie jelen állás szerint. Szóval ő megteheti, hogy kihagyja a minitábort és az edzőtábort is, semmit nem bukik pénzügyileg, ellenben egy hatásos üzenetet küld a csapatnak, hogy ez így nem korrekt. Persze a Bengals szinte biztosan nem gondolja meg magát és nem fogja sem elcserélni, sem hosszabbítani vele. Így könnyen lehet, hogy Higginst majd csak augusztus legvégén látják a Bengalsnál, az alapszakasz kezdete előtt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x