Connect with us

Hír

Justin Fields visszahordóként? Erről is beszéltek a Steelersnél

Az új kickoff szabály nagyon érdekessé teheti idén a visszahordásokat, erre pedig a csapatok is külön készülnek. A Steelersnél például olyan ötlettel állt elő a special team coordinator Danny Smith, hogy szívesen kipróbálná a pittsburghiek idén megszerzett irányítóját, Justin Fieldset visszahordóként. Ezt a kis érdekességet a Steelers futója, Jaylen Warren osztotta meg a nagyvilággal csapattársa, Cam Heyward podcastjében.

Tomlin egyébként nemrég ismét ráerősített, hogy Russell Wilson van pole pozícióban a kezdőért folytatott harcban, tehát jelenleg Fields cserének számít Pittsburghben. Szóval ha ki akarják használni hihetetlen atletikusságát és nem csak a padot akarják vele koptatni, akkor valamilyen alternatív módszert kell kitalálniuk – ez lehetne a visszahordás.

Mielőtt bárki beleélné magát, vagy lehülyézné a Steelerst, nagyon meglepő lenne, ha tényleg betennék Fieldset visszahordónak. Már csak azért is, mert leigazolták minden idők talán legjobb kickoff returnerét, Cordarrelle Pattersont. Persze Fieldsnek élményszámba mennek a futásai, és az sem elképzelhetetlen, hogy menne neki a dolog, de azért egy irányító, még ha csere is, fontosabb annál, minthogy betegyék visszahordónak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group