Connect with us

Hír

Visszavonul Steven Nelson

Nem csak Darren Waller, hanem a veterán cornerback Steven Nelson is bejelentette visszavonulását vasárnap. A 31 éves játékos több időt töltene a terhes feleségével, illetve van podcastje és egész komoly állattenyészete a farmján, szóval unatkozni vélhetően nem fog a foci nélkül sem.

Nelsonnak elég kalandos útja volt az NFL-be, hiszen Junior College-ra is járnia kellett, mielőtt az Oregon State-től kapott egy ösztöndíjat (ami az ország másik felén volt ahhoz képest, ahol felnőtt). Aztán a Chiefs draftolta 2015-ben a harmadik körben, ahol kitöltötte az újonc szerződését, majd eligazolt a Steelershöz két évre, utána az Eagleshöz egyre, az utóbbi két szezont pedig a Texansnál töltötte. Még idén is elég sokan érdeklődtek iránta, Aaron Wilson infói szerint a Texans, a Raiders, a Giants, a Rams, a Commanders és a Dolphins is, de végül mindnek nemet mondott.

Utolsó előtti meccsén egyébként a Browns elleni wild card siker során 82 yardos pick-sixet szerzett Joe Flaccótól. Összesen 130 meccsen lépett pályára az NFL-ben, 13 interceptiont és 87 leütött labdát jegyzett ez idő alatt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x